Search
Close this search box.

Osta klikkaamalla tästä!

”Chilikasvattajan raamattu :)”

-Sini U. 

 

”Erittäin hyvä teos aloittelevalle sekä myös kokeneemmalle chilinkasvattajalle. Paljon hyvää tietoa ja laadukkaat kuvat. 5/5”

-Olli S.

 

”Miehelle ostin kirjan ja tykkäsi kovasti. Tais olla ainut kirja minkä oon nähny sen koskaan lukevan kannesta kanteen. 😀 Hienoja vinkkejä kasvatukseen ja reseptit.”

-Marja T.

 

”Toimii! 6/5”

-Teemu Akseli L.

 

”Suosittelen kaikille chilin ystäville. Etenkin osuus chili ja terveys kokosi hyvin yhteen chilien mahdollisia vaikutuksia terveyteen.”

-Maria H.

 

”Täyden kympin teos, josta on varmasti iloa niin aloittelijalle, kuin kokenemmallekkin chilipäälle. Hienot kuvat ja selkeä, hyvin ymmärrettävä teksti. 2 osaa kovasti odotellessa :)”

-Pirjo H.

 

”Mielenkiintoinen ja kaunis kirja!”

-Simon F.

 

Monipuolinen ja kauniisti toteutettu tietopaketti chilinkasvattajalle tai muuten vaan chilistä kiinnostuneelle! Kirjan löytäessäni, olin kuin lapsi karkkikaupassa. Kirja luettu useita ja taas useita kertoja. Pidän erityisesti kirjan hienosti toteutetusta ulkoasusta (kuvat, sommittelu, selkeys jne.). Markkinoilta puuttui tämän kaltainen teos.”

-Noleeni F.

 

”Monipuolisesti tietoa, hyviä reseptejä, kasvatusvinkkejä jne. hyvä kirja aloittelevalle ja kokeneemmallekkin. Parasta juuri monipuolisuus ja kuvat 5/5”
-Teemu P.

 

 

 

 Osta tästä!